Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортесьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амортесьори

Ха сега да ви видя от къде и какви задни спортни амортесьори да намеря,трябват ми да са по-твърди и по-къси от фабричните

те как изглеждаха. Аз при такива модификации се изсипвам в един магазин за авточасти. Там продавачите са ми приятелчета и ми траят капризите. Почваме да мерим с рулетката по кутиите и така.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Абе не съм сигурен ама си мисля,че предни от лада стават за задни на алфа 33,значи и на спринта ще станат,а и на ладата са по къси.
      Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
      sigpic

Comment

ас имам такива амортесиори но не са по къси

==========================
        Колега - писането на кирилица е засължително

Comment

Здравейте!
          Къде мога да намеря предни амортисьори за колата от подписа във Варна и околностите, щото ми предлагат само Монро по 390 лв/бр!!! Във форума чета добри думи за Wiktor, но не знам от къде бих могъл да ги взема.
          Благодаря предварително.
          Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Comment

Проблема е решен. То едно решение, ама карай.

Comment

Какво е решението ? Аз имам и друг проблем..... показвам на снимката
              Алфа 33 - 1.4 I.vE.ta BOXER - 92г - изгубена завинаги
              Мерцедес С180

Comment

Какво е решението ? Аз имам и друг проблем..... показвам на снимката
                Мерцедес С180

Comment

Сложих фабрично рециклиран за 150 лв/бр. Нищо по-добро не намерих.

Comment

Сложих фабрично рециклиран за 150 лв/бр. Нищо по-добро не намерих.

Comment

имах някога един форд таунус та за него не можех да намеря и напълних старите със скоростно масло и те взеха че станаха доста твърди но сега на алфичката не бих го направил
                      alfa 33 1.5

Comment

имах някога един форд таунус та за него не можех да намеря и напълних старите със скоростно масло и те взеха че станаха доста твърди но сега на алфичката не бих го направил
                        alfa 33 1.5

Comment

Значи сте ме разбрали грешно. За амортесьори пари сега нямам Проблемът ми е в това че е изгнил държача на пружината (тавичката под него) . Ето и снимка , за да стане малко по-ясно. Това само поразчистих калта малко. То ме хвана страх да зачиствам повече
                          Мерцедес С180

Comment

Значи сте ме разбрали грешно. За амортесьори пари сега нямам Проблемът ми е в това че е изгнил държача на пружината (тавичката под него) . Ето и снимка , за да стане малко по-ясно. Това само поразчистих калта малко. То ме хвана страх да зачиствам повече
                            Мерцедес С180

Comment

Първоначално публикувано от _Krasi
                              Ами тази тавчика както я наричаш е заедно с амортесьора
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X